Välj en sida

Politiksnack en vardagskväll

Skriven av Magnus Hellmark

Kommunpolitiker för Centerpartiet med siktet inställt på Riksdagen. Enköping, Uppsala län och Sverige ska ha en levande landsbygd och ett blomstrande företagande - Kaffe och Politik! ☕️🍀

Publicerad 2017-08-16

Vad gör en Centerpartistisk riksdagskandidat från Enköping en vanlig tisdagkväll? Sitter försjunken i en tegelstenstjock bok? Nej! Riksdagskandidaten skuttar glatt iväg för ett härligt politiksnack i Heby arrangerat av Mats Olsén och Västerlövsta Centerpartiavdelning.

Vi bjuder på mackor och fika och gör vårt bästa för att inspirera dig att engagera dig politiskt

Ingen politik utan kaffe – Mats Olsén, Marie Wilén och jag var på plats för att svara på frågor och berätta om det politiska arbetet inom kommun, region och riksdag. Vi berörde även frågor om aktuell politik, ideologi, Centerpartiet i allmänhet och som folkrörelse i synnerhet.

Mitt engagemang, frågor och varför jag satsar på riksdagslistans förstaplats

Mats hälsade välkomna och berättade om sitt eget engagemang och hur han kom att bli medlem i Centerpartiet, hur hans engagemang ser ut och vilka aktiviteter Centerpartiet i Heby har under året. Marie berättade om sin vardag som kommunalråd och KSO, Kommunstyrelsens Ordförande i Heby kommun och jag berättade om mitt engagemang, frågor och varför jag satsar på riksdagslistans förstaplats för att efter valet 2018, representera Centerpartiet i Uppsala län som riksdagsledamot.

Runt bordet sitter både rutinerade och nya politiker, ungdomar som funderar på att engagera sig men har frågor, killar från Syrien som lyssnar och berättar och supporters till Centerpartiet som inte vill engagera sig politiskt men gärna vara med i folkrörelsen och föreningslivet. Formen för politiksnack är suverän och oslagbar, att bjuda Centerpartister på fika hemma hos Mats, kan bara bli succé. Bara att kopiera och återanvända.

Tack till Mats för en härlig kväll med gott fika och många, långa och bra diskussioner.

Magnus Hellmark (C) – Riksdagskandidat, Uppsala län

Share This

Share this post with your friends!