Välj en sida

34 och dags att kryssahellmark

Skriven av Magnus Hellmark

Kommunpolitiker för Centerpartiet med siktet inställt på Riksdagen. Enköping, Uppsala län och Sverige ska ha en levande landsbygd och ett blomstrande företagande - Kaffe och Politik! ☕️🍀

Publicerad 2018-08-27

Med glädje, engagemang och fulla av energi jobbar vi på framåt! Vi jobbar för att kryssa fram Eva-Lena och Magnus Hellmark till ett nytt ledarskap för Enköping och Uppsala. Landsbygdsperspektivet är grundfundamentet i all vår politik och vi är engagerade i frågor som rör landsbygd, jobb/företag, vård/omsorg och en grön tillväxt – Politik som är hållbar och gör skillnad under lång tid. Vill man ha förändring, vill man ha något nytt och något långsiktigt? Då ska man rösta på Centerpartiet och kryssa Hellmark i valet 2018 – Lägg din röst med ett kryss på Hellmark senast den 9 september.

Kryssa Hellmark för ett nytt ledarskap i Enköping och Uppsala FRAMÅT!

Vi brinner för att jobba långsiktigt och att lämna över ett gott samhälle till våra barn och kommande generationer. Valet den 9 september är ett viktigt värderingsval. Ett val där vi tillsammans bestämmer vilket land Sverige ska vara. Det är allvar nu. Det finns starka krafter som sprider misstro och rädsla. Centerpartiet står för medmänsklighet, jämställdhet och tolerans. Sverige ska vara ett land som håller ihop.

Sverige behöver en ny regering med ett starkt Centerparti. En röst på Centerpartiet är alternativet om man vill vara trygg med att byta ut Stefan Löfven och inte ge inflytande till Sverigedemokraterna.

Trygghet ska vara en självklarhet, oavsett var i landet man bor. Om du blir sjuk ska du inte behöva vara rädd för att fastna i långa vårdköer. Om du blir utsatt för brott ska polisen komma.

För oss är det viktiga att stoppa utsläppen. Inte utvecklingen. Klimathotet tvingar oss att tänka nytt och vara innovativa. Genom smarta tekniklösningar och grön tillväxt kan vi lyckas förbättra miljön. Klimatet behöver resultat, inte tomt prat och symbolåtgärder.

Sverige behöver en ny regering med ett starkt Centerparti. En röst på Centerpartiet är alternativet om man vill vara trygg med att byta ut Stefan Löfven och inte ge inflytande till Sverigedemokraterna.

Om du inte redan gjort det så är det hög tid att kryssa Hellmark nu. Vi finns på listor till kommun, region och riksdag. Förtidsröstningen startade den 22 augusti och vår familj passade på att rösta under premiärdagen. Dels av bekvämlighet, men också för att vi kommer att vara upptagna med jobba med valet under själva valdagen. Om du behöver hjälp att hitta din vallokal så kolla på vallokaler.se så är det lätt att hitta rätt. Saknar du valsedlar eller har frågor, kontakta oss!

Landsbygden ska utvecklas, inte avvecklas och små företag ska ha stora möjligheter. Det är inte politiker som skapar jobben. 4 av 5 nya jobb skapas i små och medelstora företag.

Tre anledningar att kryssa Hellmark

För att landsbygden ska utvecklas, inte avvecklas
Landsbygden är själen i vårt parti. I Sverige ska alla kunna leva och förverkliga sina drömmar, oavsett var man bor. Vi vill ha jobb i hela landet. Därför arbetar vi för att hjälpa jobbskapandet i växande företag och de gröna näringarna.

För att små företag behöver stora möjligheter
Sverige ska vara världens bästa land att starta och driva företag i. Då behöver vi en företagspolitik som fokuserar mer på möjligheter och mindre på krångel. Dessutom behöver företagare få slippa många av de kostnader som de har idag, som alltför höga arbetsgivaravgifter. Så att pengarna istället gå till att skapa nya jobb.

För trygg och tillgänglig vård i hela landet
Oavsett var i landet du bor ska du ha tillgång till vård av hög kvalitet. Köerna i sjukvården måste kortas och det måste bli lättare att få tid hos en läkare när man är sjuk. Vårdpersonalens villkor måste bli bättre. Vi vill också att du som patient ska få ökade möjligheter att välja vård i hela landet.

Kryssa Hellmark för ett nytt ledarskap i Enköping och Uppsala FRAMÅT!

Det gäller att ha roligt tillsammans, att lyfta varandra för att orka hela vägen in i mål. Ganska direkt efter valet formeras laget igen, laget som kommer att jobba för att genomdriva Centerpartiets politik så den blir verklighet och gör Enköping, Uppsala och Sverige till en bättre plats att leva på.

På tisdag den 28/8 rullar #kryssahellmark kampanjen vidare och jag kommer att vara på plats i vid Tempo i Grillby för att fortsätta prata politik. Håll utkik efter fler event på facebook. Passa på att komma och träffa oss och berätta om din viktigaste fråga!

Magnus Hellmark, Centerpartiet

Vill du läsa mer om mig och min politik? Klicka här – Vem är jag i politiken? För övrigt anser vi att du #framåt ska #kryssahellmark i #val2018 för ett nytt nära ledarskap!
Besök gärna vår kampanjsite: kryssahellmark.nu

Share This

Share this post with your friends!