Välj en sida

35 och varför ska jag rösta?

Skriven av Magnus Hellmark

Kommunpolitiker för Centerpartiet med siktet inställt på Riksdagen. Enköping, Uppsala län och Sverige ska ha en levande landsbygd och ett blomstrande företagande - Kaffe och Politik! ☕️🍀

Publicerad 2018-09-03

Förtidsrösta

Nu är det en vecka kvar att antingen förtidsrösta eller under söndagen besöka någon av vallokalerna och rösta på och kryssa just din kandidat. Vilken vallokal som du i så fall ska besöka, står tryckt på ditt röstkort. Klockan 20:00 stänger alla vallokaler och rösträkningen börjar, sent under kvällen den 9/9 eller kanske en bit in den 10/9 har Sverige ett valresultat.

Men varför ska jag rösta? Min röst räknas ändå inte…

Men varför ska jag rösta? Om du INTE röstar kommer ingen att höra dig. Att rösta handlar om vem som bestämmer över dig. Över din familj, din vardag, ditt liv. Om du inte röstar kan du inte påverka… Du måste rösta!

Din demokratiska rätt

Agnes Svedberg från Centerpartiet i Västerås uppmanar dig att använda din demokratiska rätt och gå och rösta. Filmen är producerad av Magnus Nystedt som jobbar som politiskt sekreterare för Centerpartiet i Västerås. Den finns dessutom på mängder av språk, det viktiga budskap måste spridas. Du hittar filmerna genom att klicka på länken – Du måste rösta

Om du har funderingar på något som rör svenska val, titta in på https://www.val.se där finns allt du behöver veta inför, under och efter valet. Här finns också resultatet efter valdagen.

Fortsatt framåt

På tisdag den 4/9 rullar #kryssahellmark kampanjen vidare, vi valspurtar och kommer att vara på plats i vid Tempo i Fjärdhundra för att bjuda på kaffe och prata politik. Håll utkik efter fler event på facebook. Passa på att komma och träffa oss och berätta om din viktigaste fråga!

Magnus Hellmark, Centerpartiet

Vill du läsa mer om mig och min politik? Klicka här – Vem är jag i politiken? För övrigt anser vi att du #framåt ska #kryssahellmark i #val2018 för ett nytt nära ledarskap!
Besök gärna vår kampanjsite: kryssahellmark.nu

Share This

Share this post with your friends!