Välj en sida

Jag är ny Centerpartist

Skriven av Magnus Hellmark

Kommunpolitiker för Centerpartiet med siktet inställt på Riksdagen. Enköping, Uppsala län och Sverige ska ha en levande landsbygd och ett blomstrande företagande - Kaffe och Politik! ☕️🍀

Publicerad 2015-02-15

På valdagen den 14 september 2014 bestämde jag mig för att aktivt engagera mig inom politiken och för mig var valet av partitillhörighet en enkel match. Under min uppväxt har jag stött på och levt sida vid sida av stora förebilder inom Centerpartiet, ingen nämnd ingen glömd. Medan resultatet av valet började klarna på både lokal- och riksnivå surfade jag till Centerpartiets hemsida och registrerade mig som ny medlem.

Jag är ny Centerpartist, min resa börjar nu!

Som medlem i Centerpartiet engagera jag mig i politik och frågor som jag brinner för.
Jag jobbar aktivt för att påverka politiken omkring mig, både på det lokalpolitiska planet i Enköping men också på det rikspolitiska planet.

Drivkraften till mitt engagemang finns i mina barn. Visionen för mig: det ska finnas ett gott samhälle att lämna över till barnen i deras framtid.

/Magnus

Share This

Share this post with your friends!