Välj en sida

Ny ishall – Alternativ placering?

Skriven av Magnus Hellmark

Kommunpolitiker för Centerpartiet med siktet inställt på Riksdagen. Enköping, Uppsala län och Sverige ska ha en levande landsbygd och ett blomstrande företagande - Kaffe och Politik! ☕️🍀

Publicerad 2015-02-24

Angående placering av och tankeprocessen kring nybyggnationen av ytterligare en ishall i Enköping har jag skrivit en insändare i EP 9/2-15 som bemöter en del frågor som väcks av en tidigare artikel ”Nya ishallen kan bli dyrare än beräknat” publicerad i EP 5/2-15.

Insändare i EP 9/2-15 angående alternativ placering av den nya ishallen i Enköping

Jag har inte fått något svar på min frågeställning i insändaren. Men jag noterar att majoriteten i Enköpings kommun (S+NE) efter min insändare gjort ett utspel där man går i samma tankar som mig med en alternativ placering av den nya simhallen i EP 19/2-15.

Min fråga till Claes Lagelius, projektledare på upplevelseförvaltningen är om man belyst och undersökt frågan om en alternativ placering av den nya ishallen så att nuvarande uterink kan finnas kvar?

Jag tycker det är bra om man river så lite som möjlig och framförallt inte river i onödan.

/Magnus

Share This

Share this post with your friends!