Välj en sida

6 och Nomineringsstämma

Skriven av Magnus Hellmark

Kommunpolitiker för Centerpartiet med siktet inställt på Riksdagen. Enköping, Uppsala län och Sverige ska ha en levande landsbygd och ett blomstrande företagande - Kaffe och Politik! ☕️🍀

Publicerad 2018-02-11

Veckan som förflutit har varit givande på flera plan, de allra flesta planen är utanför politiken. Att sitta och lyssna till samtal med de politiska glasögonen på, utan att för den delen aktivt driva Centerpartiets politik, är verkligen utvecklande. Att sitta med i ett samtal och lyssna, där deltagarna inte vet vilken politik man brinner för alla dagar på året, det är nyttigt. Man får ta del av vilka frågor som berör, men också förfäras av hur liten tid en väljare lägger på att sätta sig in i olika frågor och beslut innan man går vidare. Som politiker vill vi ju jobba långsiktigt och hållbart, väljare vill ha en praktisk lösning på sina problem nu på studs.

Centerpartiet behöver en laguppställning som flyger, som håller för att jobba hårt fram till valet men också i minst fyra år efter vallokalerna stänger den 9 september 2018

I tisdags genomförde jag mitt första kretsstyrelsemöte som kretsordförande för Centerpartiet i Enköping. Tyvärr av en alldeles fruktansvärt tråkig anledning, min ordförandekollega Johan Svensson valde för en tid sedan att släppa alla sina politiska uppdrag. Anledningen till att han släpper sina uppdragen är att hans engagemang i Centerpartiet inte går att kombinera med sin anställning. Livet som fritidspolitiker är allt som oftast hårt och utan uppskattning, men trots detta ser jag ljust på att Johan i framtiden kommer bli aktiv inom Centerpartiet igen.

Veckan som kommer inleds med nomineringsstämma för val till dels Regionfullmäktige för södra landstingsvalkretsen, men också val till Kommunfullmäktige i Enköping. Stämman avgör hur laguppställning och förutsättningarna kommer att se ut för att jobba med att driva Centerpartiets politik och göra skillnad på riktigt.

Enköping behöver ett nytt ledarskap och Centerpartiet behöver en laguppställning som flyger, som håller för att jobba hårt fram till valet men också i minst fyra år efter vallokalerna stänger den 9 september 2018!

Magnus Hellmark, Centerpartiet

Share This

Share this post with your friends!