Välj en sida

7 och nu då?

Skriven av Magnus Hellmark

Kommunpolitiker för Centerpartiet med siktet inställt på Riksdagen. Enköping, Uppsala län och Sverige ska ha en levande landsbygd och ett blomstrande företagande - Kaffe och Politik! ☕️🍀

Publicerad 2018-02-17

Veckan som förflutit inleddes under måndagen med nomineringsstämmor för region/landsting och kommun (Enköping). Listan för södra landstingsvalkretsen är gemensam med Centerpartiet i Håbo.

Larvigt att säga något annat än att jag är besviken. Det blev rätt tomt efter…

Vi höll båda stämmorna i Övergrans Bygdegård där Lisbeth Bolin är engagerad. Lisbeth är också engagerad i Centerpartiet i Håbo och brinner för galopphästar och allt som hör därtill. Hon är en stor tillgång och en klippa! Det är en ynnest att ha någon som henne, en sådan eldsjäl, som hjälper till att ordna det praktiska när det drar ihop sig. Hon ordnar också en härlig surströmmingsskiva varje år.

Tack Lisbeth för att du finns!

Resultatet för min del blev en 8:e plats på listan till kommunfullmäktige i Enköping. Larvigt att säga något annat än att jag är besviken. Det blev rätt tomt efter… höll ett kortare anförande under kandidatpresentationen.

Jag heter Magnus Hellmark, 45år från Enköping/Fjärdhundra. Min familj består av en överaktiv Centerpartist och landsbygdskramare. Två Centerkvinnor och fyra CUF’are. Vi har två hundar också, men dom ville inte vara med i Centerpartiet.

Jag brinner för frågor som rör landsbygd, jobb och företagande. Jag brinner för ordning och reda i styret av Enköpings kommun och för en ansvarsfull ekonomi. Jag vill driva Centerpartiets politik med en lokal kontext som visar på praktiska lösningar istället för problem.

Med 209 dagar kvar till valet finns det ett tydligt fokus på att vinna val, öka antalet mandat och driva Centerpartiets politik.

Enköping behöver ett nytt ledarskap!

Centerpartiet i Enköping behöver bli mer öppet och välkomnande.

Om jag får ert förtroende är jag beredd att ta ett större ansvar för ledarskapet än det som nomineringskommittén har givit mig.

Vi har idag möjligheten att sätta en lista som lyfter, är hållbar och gör skillnad under lång tid framåt. Tillsammans kan vi göra den bästa valrörelsen någonsin!

Min fru Lena hade framgång med en 4:e plats på listan till landstingsfullmäktige. Stöttar henne och de frågor hon brinner för i alla väder, helhjärtat. Grattis Lena!

Resten av veckan har jag sånär hållit fri från politik, att läsa in handlingar till nästa Socialnämnd kan man absolut inte hoppa över. Förutom nämnd är det möte med Valkommittén i nästa vecka. För övrigt fritt från politik till förmån för sportlov barn och familj.

Magnus Hellmark, Centerpartiet

Share This

Share this post with your friends!