Välj en sida

Politik är ett hundgöra

Skriven av Magnus Hellmark

Kommunpolitiker för Centerpartiet med siktet inställt på Riksdagen. Enköping, Uppsala län och Sverige ska ha en levande landsbygd och ett blomstrande företagande - Kaffe och Politik! ☕️🍀

Publicerad 2019-02-22

Sträcker på tassarna

Politiken i sig är bland det roligaste man kan hålla på med, men att vara i politiken som politiker är ett hundgöra. Jag tittar på mina egna hundar som ligger i soffan och sträcker på tassarna och inser att de har det ganska bra, både i soffans värme och på promenader ute i snön. Jag som politiker får däremot kämpa för att påverka och förändra i de frågor som rör mina väljare, som att pulsa i meterdjup snö. Jag klagar inte över det, för det är en del i att komma framåt, genom att kämpa.

Politik handlar för mig om samtal och förändring, förändring till det bättre. Samtalet är ofta kopplat till möte med fika och för oss Centerpartister är fika ofrånkomligt och en del av mötet med medlemmar och väljare – Kaffe och politik!

Politiken i sig är bland det roligaste man kan hålla på med, men att vara i politiken som politiker är ett hundgöra.

Våren här igen

Snart har vi våren här igen och allt blir mycket lättare, dags att ladda batterierna och ladda för en ny valrörelse. Du glömmer väl inte bort att det är val till EU den 26 maj?! Du träffar mig och många andra Centerpartister ute i bygden, passa på att fråga oss om EU och prata om dina viktiga frågor.

Fortsatt framåt

Vill du läsa mer om mig och min politik? Klicka här – Vem är jag i politiken? Nyfiken på de frågor jag driver, på mig eller vill du bjuda in mig till ett möte? Kampanjen för #kryssahellmark slutade inte bara för att valet är över, nu gäller val 2022! Jag kommer besöka olika platser i vår kommun och ute i länet under mandatperioden, håll utkik efter fler event på facebook och hör av dig till mig om du/ni vill boka in ett möte.

Magnus Hellmark, Centerpartiet

Share This

Share this post with your friends!